Aparatament 3 camere, terasa spatioasa, dispus pe doua nivele, AC, loc de parcare inclus in pret, COMISION 0%

114.900 €

Descriere

Rezidential Iasi va propune spre vanzare in Iasi, un apartament cu 3  camere tip penthouse, decomandat, 126 mp total, situat in Valea Lupuilui, laa 700 de m de Popas Pacurari, intr-un bloc nou, regim redus de inlatime, D+P+3E+POD,  structura pe cadre de beton si pereti din caramida, constructie in anul  2021, INTABULAT, situat in cartier rezidential ce insumeaza 4 blocuri,  curte privata, acces securizat, spatii comerciale, loc de joaca pentru  copii, parcare privata.

Apartamentul propus spre vanzare este  orientat spre VEST, are o compartimentare functionala, moderna si  deosebita, dispus pe 2 niveluri, la primul nivel se gasesc, bucatarie  inchisa, cu balcon propriu si acces catre terasa, hol mare, baie cu  geam, camera de zi cu acces spre terasa, dormitor cu acces catre  balconul inchis, terasa in suprafata de cca 15 mp, 2 balcoane inchise  (unul cu acces din camera de zi si dormitor si unul cu acces din  bucatarie, scara interioara spre cel de al doilea dormitor, cu spatiu  pentru dressing si baie cu geam, in suprafata de cca. 40 mp. 

 Apartamentul este amenajat la cheie, dotat cu usa metalica la intrare,  centrala termica proprie, AC, tamplarie exterioara din PVC TRIPAN, usi  MDF la interior, gresie, faianta, parchet, baie echipata complet,  termosistem cu polistiren de 100 mm la exterior, racordat la toate  utilitatile, contorizare individuala.

Imobilul este situat in  apropiere de Supermarket, magazin alimentar in curtea complexului,  statie CTP IASI la 700 m, parc, scoli, gradinita, farmacie, supermarket.

Pretul  este de 114.900 euro, tva 5% inclus, se accepta si plata prin RATE DIRECT LA DEZVOLTATOR  pe maxim 3 ani, cu un avans de minim 50% la antecontract!
IMOBILUL ESTE RECEPTIONAT SI INTABULAT, MUTARE IMEDIATA!

Caracteristici

ID 999
Zona Valea Lupului
Numar camere 3 camere
Suprafata utila 126 m2
Comision
Tip apartament Decomandat 
Numar bai
Etaj Etaj 3 
Numar etaje
Acoperis Da
Apa Da
Gaz Da
Canalizare Da

Specificatii

Grad mobilare Nemobilat 
Structura de rezistenta Caramida 
An constructie 2021 
Grad finisaj Finisat 
Gresie Da
Faianta Da
Geam baie Da
Parchet Da
Geamuri termopan Nu
Izolatie termica Da
Microcentrala Nu
Cablu TV Nu
Internet Nu

 


[Actualizat la data] 2023-09-15 16:49:42
Irina Vintu
0747791325
Whatsapp