Apartament 2 camere, Galata, mobilat complet, baie cu geam, bloc 2017, acceptam credit

76.500 €

Descriere

Rezidential Iasi va propune spre vanzare in Iasi, un apartament cu 2 camere decomandat, zona Galata, sos. Voinesti, pe traseul autobuzelor 23 si 501 CTP Iasi, in spate la Profi, cartier rezidential Panoramic Residence Galata Iasi.

Apartamentul  propus spre vanzare are o suprafata totala de 52.02 mp si utila de 49,62 mp, este decomandat, bucatarie inchisa cu acces catre balcon, baie cu cada si geam, hol mare cu spatiu pentru dressing, camere mari si foarte bine iluminate natural, balcon tip terasa, este dotat cu centrala termica proprie, AC, tamplarie exterioara PVC tripan la exterior, usi MDF la interior, gresie, faianta, parchet, racordat la toate utilitatile, contorizare individuala, pozitie cardinala S-E, se vinde mobilat complet, cu mobilier si electrocasnice de calitate, aflate in stare foarte buna.

Imobilul in care este situat apartamentul este parte din complex rezidential, compus din 17 blocuri, curte privata, acces securizat si monitorizat video, a fost construit in anul 2018, structura pe cadre de beton si pereti interiori si exteriori din caramida, regim redus de inaltime, D+P+2E+M, 24 de apartamente in imobil, casa scarii placata cu placi de gresie si mana curenta din fier forjat.

In imediata apropiere se regasesc, supermarket PROFI, supermarket La Doi Pasi, sala fitness, after/before school, loc de joaca privat, statie CTP Iasi la 50 m.

Actele sunt in regula, pregatite pentru vanzare, se accepta si plata prin credit bancar ipotecar sau programul Noua Casa, iar pretul este de 76.500 euro usor negociabil, pretul include si un loc de parcare suprateran, aflat in curtea privata a complexului.

COMISION 0% PENTRU CUMPARATOR!

Video


Caracteristici

ID 739
Zona Galata
Numar camere 2 camere
Suprafata utila 52.02 m2
Comision 0% 
[Tip apartament] Decomandat 
Numar bai
Etaj Etaj 1 
Numar etaje
Acoperis Da
Apa Da
Gaz Da
Canalizare Da

Specificatii

Grad mobilare Mobilat 
Structura de rezistenta Caramida 
An constructie 2018 
Grad finisaj Finisat 
Gresie Da
Faianta Da
Geam baie Da
Parchet Da
Geamuri termopan Da
Izolatie termica Da
Microcentrala Da
Cablu TV Da
Internet Da

 
[Actualizat la data] 2023-03-15 22:49:09
Dragos Tudose
0755225439
Whatsapp