Apartament in vila, 3 camere, etaj 1, baie cu geam, 115 mp, Popas Pacurari, mutare imediata

119.642 €

Descriere

Rezidential Iasi va propune spre vanzare in Iasi, apartament deosebit cu 3 camere situat in Popas Pacurari Valea Lupului, la numai 200 m de Carrefour Market, Mega Image, Penny, statie de mijloc de transport in comun, la etajul 1, al unui bloc tip vila cu numai 6 apartamente, intrare separata, parcari propietate, constructie din cadre de beton si caramida, 2022, intabulate si finalizate.

Apartamentul propus spre vanzare are o suprafata totala de 1114,96 mp, suprafata ce include si 2 balcoane tip terasa in suprafata de 15,11 mp si casa scarii (proprietate privata) in suprafata de 28,80 mp, ce poate fi folosita si ca spatiu de depozitare, are o compartimentare functionala, hol mare, 2 dormitoare  foarte bine iluminate natural, bucatarie cu living tip Open Space, dar se pot separa, baie mare cu geam, balcon cu acces din hol si terasa cu dublu acces, din dormitorul mic si din bucatarie, totodata pe casa scarii se ofera si acces spre terasa de deasupra apartamentului, terasa privata in suprafata de cca. 100 mp.

Apartamentul este amenajat complet, racordat la toate utilitatile, dotat cu centrala termica proprie, incalzire in pardoseala, tamplarie din PVC tripan la exterior, usi MDF la interior, gresie, faianta, parchet, mobilier de bucatarie inclus (nu era montat la momentul fotografierii), baie echipata complet.

Pretul este de 119.642 euro + TVA, actele sunt in regula, pregatite pentru vanzare, se accepta si plata prin credit bancar.

OFERTA DISPONIBILA CU MUTARE IMEDIATA!

COMISION 0%, CUMPERI DIRECT DE LA DEZVOLTATOR!

Video


Caracteristici

ID 890
Zona Valea Lupului
Numar camere 3 camere
Suprafata utila 114.96 m2
Comision 0% 
Tip apartament Semidecomandat 
Numar bai
Etaj Etaj 1 
Numar etaje
Acoperis Nu
Apa Da
Gaz Da
Canalizare Da

Specificatii

Grad mobilare Semimobilat 
Structura de rezistenta Caramida 
An constructie 2022 
Grad finisaj Finisat 
Gresie Da
Faianta Da
Geam baie Da
Parchet Da
Geamuri termopan Da
Izolatie termica Da
Microcentrala Da
Cablu TV Da
Internet Da

 
[Actualizat la data] 2023-05-30 16:03:08
Dragos Tudose
0755225439
Whatsapp