Apartamente noi intabulate Valea Lupului Iasi, Luxor Residence Iasi

Proiectul Luxor Residence Valea Lupului Iasi, este situat pe strada Mestecanis, la numai 700 m din soseaua Pacurari si este compus din 4 blocuri cu cate 4 niveluri, cu structura pe cadre de beton si pereti din caramida, toate cele 4 blocuri sunt finalizate, apartamentele sunt racordate la toate utilitatile, intabulate si pregatite penru vanzare.
Accesul in complex este limitat si monitorizat video, parcari supraterane delimitate si incluse in pret, spatii verzi amenajate, alei auto asfaltate, loc de joaca pentru copii.
In complexul rezidential Luxor Valea Lupului se regasesc spatii comerciale, cabinet medical, iar apartamentele disponibile spre vanzare sunt compartimentate in 2 si 3 camere, cu suprafete cuprinse intre 61 si 78 mp.
La Luxor Residence Valea Lupului Iasi apartamentele se predau racordate la utilitati, amenajate la cheie, balcoane inchise, aparat de aer conditionat inclus.
Proiectul este situat la numai 200 m de Carrefour Market, Farmacie, Carmangerie, Mega Image, Restaurant, statie de mijloc de transport in comun, preturile pentru modele disponibile incep de la 77.900 euro si pot fi achizitionate si cu credit bancar ipotecar sau programul Noua Casa cu avansul minim de 5%.
Aici poti gasi variantele de apartamente, intabulate, disponibile spre vanzare in complexul rezidential Luxor Valea Lupului Iasi
Luxor Residence apartamente de vanzare Iasi