Apartment 2 rooms, 46 sqm, for sale in Iasi, end Cug, bank loan is accepted

57.940 €

Description

Rezidential Iasi propune spre vanzare apartament cu 2 camere, decomandat, situat intr-un bloc nou, constructie 2022, regim redus de inaltime, D+P+2E+M, zona capat Cug - Valea Adanca, la numai 700 m in spate la Mega Image, in imediata apropriere de statie CTP, magazine, scoala, gradinita, farmacie, cartier rezidential ce insumeaza un toatal de 19 blocuri (toate blocurile prevazute cu acces si pentru persoane cu dizabilitati), acces securizat, monitorizat video, spatii verzi amenajate, parcari supra si subterane.

Apartamentul propus spre vanzare este situat la parter are o suprafata de 46 mp, compartimentare functionala, hol mare la intrare, camere mari si foarte bine iluminate natural, bucatarie inchisa, cu acces din hol, baie cu cada si ventilatie.

Se preda amenajat la cheie, dotat cu usa metalica la intrare, centrala termica proprie, in condensare, tamplarie exterioara PVC tripan (3 randuri de sticla), usi MDF PORTA DOORS la interior, gresie si faianta de import, parchet in camera, obiecte sanitare in baie, racordat la utilitati, contorizare individuala, contorii pozitionati pe casa scarii.

Pretul de 57.940 euro tva 5% inclus, este valabil pentru plata prin credit bancar cu un avans de minim 5% la antecontract.

Pentru plata la integrala la antecontract, pretul este de 55.620 euro tva 5% inclus!

Posibilitate de plata si in rate direct la dezvoltator ( FARA BANCA SAU ADEVERINTA DE VENIT), cu esalonare pe maxim 5 ani, la pretul de 67.940 euro, cu un  avans de minim 23.300 euro la antecontract.

Locul de parcare se achizitioneaza separat de pretul apartamentului la pretul de 3.000 euro parcare supraterana, sau 5.000 euro parcare subterana.

Platile se fac in lei, calculate la cursul BNR din ziua antecontractului, prin depunere sau virament bancar.

NOTA: Pretul pentru plata in rate direct la dezvoltator, prezentat mai sus, a fost calculat la perioada maxima de esalonare (5 ani), in cazul in care se doreste esalonarea pe mai putin ani, pretul se micsoreaza.

COMISION 0%, CUMPERI DIRECT DE LA DEZVOLTATOR!

Caracteristici

ID 672
Area CUG
Rooms number 2 [camere]
Usable area 46 m2
Commission 0% 
[Tip apartament] Decomandat 
Number of bathrooms
Floor Parter 
Number of floors
Roof Da
Water Da
Gas Da
Sewerage Da

Specifications

Furnishing degree Nemobilat 
Resistance structure Caramida 
Year of construction 2022 
Degree of finish Finisat 
Floor tiles Da
Faience Da
Bathroom window Nu
Parquet Da
Thermopane windows Da
Thermal insulation Da
heating Da
TV cable Da
Internet Da

 
Updated on 2022-11-23 10:55:53
Dragos Tudose
0755225439
Whatsapp