Apartment 2 rooms for sale in Iasi

60.000 €

Description

Rezidential Iasi propune spre vanzare apartament cu 2 camere, decomandat, situat intr-un bloc nou, constructie 2022, regim redus de inaltime, D+P+2E+M, zona capat Cug - Valea Adanca, la numai 700 m in spate la Mega Image, in imediata apropriere de statie CTP, magazine, scoala, gradinita, farmacie, cartier rezidential ce insumeaza un total de 19 blocuri (toate blocurile prevazute cu acces si pentru persoane cu dizabilitati), acces securizat, monitorizat video, spatii verzi amenajate, parcari supra si subterane.

Apartamentul propus spre vanzare este situat la etajele 1, 2 si 3 are o suprafata de 49 mp, compartimentare functionala, hol mare la intrare, camere mari si foarte bine iluminate natural, bucatarie inchisa, cu acces din hol, baie cu cada si ventilatie, balcon cu acces din camera de zi.

Se preda amenajat la cheie, dotat cu usa metalica la intrare, centrala termica proprie, in condensare, tamplarie exterioara PVC tripan (3 randuri de  sticla), usi MDF PORTA DOORS la interior, gresie si faianta de import, parchet in camera, obiecte sanitare in baie, racordat la utilitati, contorizare individuala, contorii pozitionati pe casa scarii.

Pretul de 60.000 euro tva 5% inclus, este valabil pentru plata integral la antecontract, dar se accepta si plata cu orice tip de credit bancar ipotecar sau programul Noua Casa la pretul de 62.500 euro/tva 5% inclus!

Posibilitate de plata si in rate direct la dezvoltator (FARA BANCA SAU ADEVERINTA DE VENIT), cu esalonare pe maxim 5 ani, la pretul de 72.500 euro, cu un avans de minim 26.250 euro la antecontract.

Locul de parcare se achizitioneaza separat de pretul apartamentului la pretul de 3.000 euro parcare supraterana, sau 5.000 euro parcare subterana.

Platile se fac in lei, calculate la cursul BNR din ziua antecontractului, prin depunere sau virament bancar.

NOTA: Pretul pentru plata in rate direct la dezvoltator, prezentat mai sus, a fost calculat la perioada maxima de esalonare (5 ani), in cazul in care se doreste esalonarea pe mai putin ani, pretul se micsoreaza.

COMISION 0%, CUMPERI DIRECT DE LA DEZVOLTATOR!

Caracteristici

ID 673
Area CUG
Rooms number 2 [camere]
Usable area 49 m2
Commission 0% 
[Tip apartament] Decomandat 
Number of bathrooms
Floor Etaj 1 
Number of floors
Roof Da
Water Da
Gas Da
Sewerage Da

Specifications

Furnishing degree Nemobilat 
Resistance structure Caramida 
Year of construction 2022 
Degree of finish Finisat 
Floor tiles Da
Faience Da
Bathroom window Nu
Parquet Da
Thermopane windows Da
Thermal insulation Da
heating Da
TV cable Da
Internet Da

 
Updated on 2022-11-23 13:36:02
Dragos Tudose
0755225439
Whatsapp