Rate dezvoltator, apartament 2 camere, 61 mp, decomandat, baie cu geam, de vanzare in Popas Pacurari Iasi, bloc nou

75.900 €

Descriere

Rezidential Iasi va propune apartament nou de vanzare in Iasi Valea Lupului, zona Popas Pacurari. Apartament cu 2 camere, decomandat, 61 mp, situat in cartierul Popas Pacurari, la 700 m in spate la Reprezentanta Dacia, intr-un bloc nou  (parte din complex rezidential), constructie in anul 2021, receptionat si intabulat, MUTARE IMEDIATA, compartimentare functionala, hol cu spatiu pentru dressing, living cu acces catre balcon inchis, bucatarie inchisa,  dormitor, baie cu geam, loc de parcare inclus in pret.

Apartamentul este amenajat la cheie, dotat cu usa metalica la intrare, centrala termica proprie, AC, tamplarie exterioara PVC tripan  (Salamander), usi MDF la interior, gresie, faianta, parchet, obiecte  sanitare in baie, racordat la toate utilitatile, contorii pozitionati pe  casa scarii. Imobilul este situat in apropiere de supermarket  (Carrefour Market la 200 m, Mega Image la 350 m, Farmacie la 200 m, magazin in complex, statie CTP Iasi la 700 m sau microbuz la 300 m, parc, scoli, gradinita.

Complexul rezidential insumeaza un total de 4 blocuri, curte si parcare privata, acces securizat, loc de joaca pentru copii, alei pietonale si  auto amenajate!

Pretul este de 75.900 euro, tva 5% inclus, se accepta si plata  prin credit bancar cu avans minim 5% la antecontract, sau RATE DIRECT LA DEZVOLTATOR pe maxim 3 ani, cu un avans de minim 50% la antecontract!
IMOBILUL ESTE RECEPTIONAT SI INTABULAT, MUTARE IMEDIATA!

NOTA: EXISTA SI MODELUL CU BUCATARIA INCHISA, PRETUL FIIND SIMILAR!

COMISION 0%, CUMPERI DIRECT DE LA DEZVOLTATOR!

REZIDENTIAL IASI - ALEGE SI TU, SA FII INFORMAT CORECT!

Video


Caracteristici

ID 35
Zona Popas Pacurari
Numar camere 2 camere
Suprafata utila 61 m2
Comision 0% 
Tip apartament Decomandat 
Numar bai
Etaj Parter 
Numar etaje
Acoperis Da
Apa Da
Gaz Da
Canalizare Da

Specificatii

Grad mobilare Nemobilat 
Structura de rezistenta Caramida 
An constructie 2022 
Grad finisaj Finisat 
Gresie Da
Faianta Da
Geam baie Da
Parchet Da
Geamuri termopan Da
Izolatie termica Da
Microcentrala Da
Cablu TV Da
Internet Da

 
[Actualizat la data] 2023-06-21 10:12:06
Dragos Tudose
0755225439
Whatsapp