Rate dezvoltator, apartament 3 camere, 126 mp, tip Penthouse, scara interioara, terasa proprie, Popas Pacurari

119.900 €

Descriere

Rezidential Iasi va propune spre vanzare in Iasi, un apartament cu 3 camere tip penthouse, semidecomandat, 126 mp total, situat in cartierul Popas Pacurari la 700 m in spatele reprezentantei Casa Auto Valea Lupului, intr-un bloc nou, regim redus de inlatime, D+P+3E+POD, structura pe cadre de beton si pereti din caramida, constructie in anul 2021, INTABULAT, situat in cartier rezidential ce insumeaza 4 blocuri, curte privata, acces securizat, spatii comerciale, loc de joaca pentru copii, parcare privata.

Apartamentul propus spre vanzare este orientat spre VEST, are o compartimentare functionala, moderna si deosebita, dispus pe 2 niveluri, la primul nivel se gasesc, bucatarie inchisa, cu balcon propriu si acces catre terasa, hol mare, baie cu geam, camera de zi cu acces spre terasa, dormitor cu acces catre balconul inchis, terasa in suprafata de cca 15 mp, 2 balcoane inchise (unul cu acces din camera de zi si dormitor si unul cu acces din bucatarie, scara interioara spre cel de al doilea dormitor, cu spatiu pentru dressing si baie cu geam, in suprafata de cca. 40 mp. Apartamentul este amenajat la cheie, dotat cu usa metalica la intrare, centrala termica proprie, AC, tamplarie exterioara din PVC TRIPAN, usi MDF la interior, gresie, faianta, parchet, baie echipata complet, termosistem cu polistiren de 100 mm la exterior, racordat la toate utilitatile, contorizare individuala.

Imobilul este situat in apropiere de Supermarket, magazin alimentar in curtea complexului, statie CTP IASI la 700 m, parc, scoli, gradinita, farmacie, supermarket.

Pretul este de 119.900 euro, tva 5% inclus, se accepta si plata prin credit bancar cu avans minim 5% la antecontract, sau RATE DIRECT LA DEZVOLTATOR pe maxim 3 ani, cu un avans de minim 50% la antecontract!
IMOBILUL ESTE RECEPTIONAT SI INTABULAT, MUTARE IMEDIATA!

FOTOGRAFII SI VIDEO REALE, REALIZATE IN APARTAMENTUL PROPUS SPRE VANZARE!

LOC DE PARCARE SUPRATERAN INCLUS IN PRET!

COMISION 0%, PENTRU CUMPARATOR!

REZIDENTIAL IASI - ALEGE SI TU, SA FII INFORMAT CORECT!

Video


Caracteristici

ID 744
Zona Popas Pacurari
Numar camere 3 camere
Suprafata utila 126 m2
Comision 0% 
[Tip apartament] Semidecomandat 
Numar bai
Etaj Etaj 3 
Numar etaje
Acoperis Da
Apa Da
Gaz Da
Canalizare Da

Specificatii

Grad mobilare Nemobilat 
Structura de rezistenta Caramida 
An constructie 2021 
Grad finisaj Finisat 
Gresie Da
Faianta Da
Geam baie Da
Parchet Da
Geamuri termopan Da
Izolatie termica Da
Microcentrala Da
Cablu TV Da
Internet Da

 
[Actualizat la data] 2023-03-15 09:12:37
Dragos Tudose
0755225439
Whatsapp