Rate dezvoltator, apartament 3 camere, 71 mp, dispus pe 2 niveluri, scara interioara, de vanzare in Popas Pacurari Iasi

79.900 €

Descriere

Rezidential Iasi va propune spre vanzare in Iasi, un apartament cu 3 camere tip, semidecomandat, 71 mp, situat in cartierul Popas Pacurari la 700 m in spatele reprezentantei Casa Auto Valea Lupului, intr-un bloc nou, regim redus de inaltime, D+P+3E+POD, structura pe cadre de beton si pereti din caramida, constructie in anul 2021, INTABULAT, situat in cartier rezidential ce insumeaza 4 blocuri, curte privata, acces securizat, spatii comerciale, loc de joaca pentru copii, parcare privata.

Apartamentul propus spre vanzare este pozitionat pe mijloc, are o compartimentare functionala, moderna si deosebita, dispus pe 2 niveluri, la primul nivel se gasesc, bucatarie tip Open space cu zona de living, cu acces catre balconul inchis, hol mare, baie cu ventilatie, dormitor, scara interioara spre cel de al doilea dormitor in suprafata de cca. 25 mp. Apartamentul este amenajat la cheie, dotat cu usa metalica la intrare, centrala termica proprie, AC, tamplarie exterioara din PVC   TRIPAN, usi MDF la interior, gresie, faianta, parchet, baie echipata complet, termosistem cu polistiren de 100 mm la exterior, racordat la toate utilitatile, contorizare individuala.

Imobilul este situat  in apropiere de Supermarket, magazin alimentar in curtea complexului, statie CTP IASI la 700 m, parc, scoli, gradinita, farmacie,  supermarket.

Pretul este de 79.900 euro, tva 5% inclus, se accepta si plata  prin credit bancar cu avans minim 5% la antecontract, sau RATE DIRECT LA DEZVOLTATOR pe maxim 3 ani, cu un avans de minim 50% la antecontract!
IMOBILUL ESTE RECEPTIONAT SI INTABULAT, MUTARE IMEDIATA!

FOTOGRAFII SI VIDEO REALE, REALIZATE IN APARTAMENTUL PROPUS SPRE VANZARE! (14.03.2023)

LOC DE PARCARE SUPRATERAN INCLUS IN PRET!

COMISION 0%, PENTRU CUMPARATOR!

REZIDENTIAL IASI - ALEGE SI TU, SA FII INFORMAT CORECT!

Video


Caracteristici

ID 746
Zona Popas Pacurari
Numar camere 3 camere
Suprafata utila 71 m2
Comision 0% 
[Tip apartament] Semidecomandat 
Numar bai
Etaj Etaj 3 
Numar etaje
Acoperis Da
Apa Da
Gaz Da
Canalizare Da

Specificatii

Grad mobilare Nemobilat 
Structura de rezistenta Caramida 
An constructie 2021 
Grad finisaj Finisat 
Gresie Da
Faianta Da
Geam baie Nu
Parchet Da
Geamuri termopan Da
Izolatie termica Da
Microcentrala Da
Cablu TV Da
Internet Da

 
[Actualizat la data] 2023-03-15 08:36:13
Dragos Tudose
0755225439
Whatsapp